We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Glow

by Glow

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    49 NOK  or more

   

 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Glow via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days

    120 NOK or more 

   

1.
Blur A Light 05:01
2.
Polyester 06:34
3.
4.
5.

about

Glow er Øystein Skar og Øyvind Hegg-Lunde. Duoen har i flere år fordypet seg i musikk som beveger seg i grenselandet mellom samtidsmusikk, beat og improvisasjonsmusikk. Sound, rytmikk og klang står sterkt i fokus, og komposisjonene beveger seg ofte sømløst mellom strengt rytmisk og repetativt landskap, til mer svevende og opnere landskap.
Duoens utradisjonelle besetning gjenspeiles i musikken, og instrumenteringen i tillegg til duoens orkestrering er hovedgrunnene til at medlemmene finner konstellasjonen så spennende å utforske. Musikken er intens og med sterk nerve, og har blitt laget med improvisasjoner som har blitt produsert, og senere improvisert videre på – hele tiden med et ønske om å strekke ting enda lengre.


Øystein Skar (piano) kommer opprinnelig fra Vinstra i Gudbrandsdalen, men er bosatt i Oslo. Har medvirket på en rekke album og spiller for tiden i popbandet Highasakite og støyrockbandet Cakewalk, i tillegg til å jobbe med komposisjon og produksjon.

Øyvind Hegg-Lunde (trommer/perkusjon) er født og oppvokst i Lærdal, og har bakgrunn fra både rock, pop, jazz og improvisasjonsmusikk. Han er en av Bergens mest spennende trommeslagere, og spiller blant annet i Building Instrument, Krachmacher og Crab is Crap.

credits

released August 30, 2013

All songs by Glow
Recorded by Vegard Moshagen
Cover design by Eva Pfitzenmaier
Mixed by Juhani Silvola
Mastered by Morten Lund

license

all rights reserved

tags

about

Playdate Records Bergen, Norway

Playdate Records is the latest supplement to the Bergen scene. Experiments from one of the world's most exciting music cities - where not all music is tailored for radio stations. Daring, innovative musicians who choose path refraction rather than fame - and builds bridges across genre boundaries, instead of blowing them up ... more

contact / help

Contact Playdate Records

Streaming and
Download help

Redeem code

Report this album or account

If you like Glow, you may also like: